Beeld_1100x250px_0-1

Max Last is de verdwenen broer van James Last. Max Last Minute: altijd. En ken je dat verhaal van die man van 150 kg die plots doodviel in de coulissen en ondertussen in elk theater met een bordje wordt herdacht? Max Last is de grap die Beersmans en Monserez maken als ze in de coulissen staan te wachten om op te gaan. Max Last is vriendschap.

Max Last is het geesteskind van acteur, regisseur en artistiek brein Koen Monserez. Verder zetten een aantal fantastische medewerkers grotendeels vrijwillig hun schouders onder Max Last om alles in goede banen te leiden.

IMG_7165

Koen Monserez
Koen (°1968) is een Vlaams acteur en regis­seur. Hij is bij het brede publiek voor­name­lijk bekend van de rol als Filip Lamote in de soap­serie Thuis op één. Hij studeerde in 1996 af aan het Konink­lijk Con­ser­va­to­rium Brussel. Daarna studeerde hij een jaar Schau­spiel aan de Hoch­schule der Künste in Berlijn. Hij werkte als acteur vooral voor Ensemble Leporello, een toneel­gezel­schap waarvan hij 3 jaar ook artis­tiek en zake­lijk coördinator was. Momen­teel werkt hij free­lance als acteur, regisseur, coach en is hij filmprogrammator bij Cinema ZED in Leuven. Voor de KVS regis­seerde hij de produc­tie A Sleeping Elephant (2012), een voor­stelling met 20 jonge Brussel­se boksers rond boks­icoon Muhammad Ali. Op tele­visie was hij te zien in tal van gast­rollen in o.a. Heterdaad, Kinderen van Dewindt, Aspe, Witse, Flikken en Recht op Recht.

Max Last zou niet zijn zonder deze groep straffe mensen, die vaak op vrijwillige basis maar vol enthousiasme werken:

Compaan van het eerste uur, acteur, klankbord en coach: Steven Beersmans
Dramaturgie Max Last: Stefanie Lambrechts
Productieleiding Duizend Dingen Achter Deuren: Brigitte Leemput
Productieleiding Gewogen en te licht bevonden: Nikki De Meyer
Productieleiding Aflevering 1 DUIK: Martje Ceulemans en Lisanne Valgaerts
Productieleiding Aflevering 2 DUIK: Katleen Van Slagmolen en Eline Develtere
Productieleiding Aflevering 3 DUIK: Martje Ceulemans
Algemene communicatie DUIK: Martje Ceulemans
Zakelijk en administratief team Max Last: Liesbeth Lissens en Rob Hofman

De projecten en voorstellingen van Max Last worden gespreid door theaterbureau Thassos: een winkeltje in jeugdherinneringen voor morgen.

Max Last zou ook Max Last niet zijn zonder onze Raad van BestuurAlain Ogiers, Eefje Bosmans, Rob Hofman, Koen Monserez