Theatergezelschap Max Last zoekt (grotendeels vrijwillig) zakelijk medewerker!
Max Last is een Leuvens theatergezelschap en het geesteskind van acteur, regisseur en artistiek brein Koen Monserez. Het gezelschap brengt zowel theater als humor, voor kinderen als volwassen, in de grote zaal als buiten op bijzondere locaties.
Max Last laat zich graag inspireren door de grote klassieke en romantische verhalen uit de wereldliteratuur, altijd bewerkt met een groot gevoel voor humor en hartzeer.
Max Last is ook het onderdak van het komische duo Beersmans en Monserez.
Daarnaast is DUIK, een driejarig (2016-2018) stadsbreed project rond de verhalen en mythes van de Leuvense Vaartkom, een belangrijke pijler van het gezelschap. Voor dit project ontvangt Max Last een structurele subsidie  van de Vlaamse Gemeenschap.
 
 Takenpakket
Zij/hij staat in voor de correcte administratieve ondersteuning van de freelance medewerkers (contracten opmaken, praktische opvolging, contact met bv. T-interim, etc.).
Zij/hij maakt de boekhouddocumenten (onkostennota’s, verkoopfacturen, …), doet het budgetbeheer, en voert de facturatie- en betalingsopdrachten uit.
Zij/hij is de contactpersoon voor o.a. de bank, de externe boekhouder (De Kleine Prins bvba) en de verkoopbureaus die Max Last vertegenwoordigen bij de cultuurcentra (Thassos en Huis Alma).
 
Profiel
Max Last zoekt iemand die houdt van cijfers en administratief werk. Ervaring in de cultuursector is niet belangrijk, een hart voor cultuur wel. We zoeken iemand die zich voor langere tijd wil engageren en min. een 6-tal uren per week vrij kan maken.
Actieve senioren of jong gepensioneerden op zoek zijn naar een uitdaging zijn zeker welkom!
 
 Aanbod
Max Last bied je in de eerste plaats een fantastische groep vrienden, de mogelijkheid om een artistieke organisatie van binnenuit -letterlijk- mee te maken, de voldoening bij het ondersteunen van een groep enthousiaste, gedreven en maatschappelijk geëngageerde theatermakers.
Max Last voorziet als basis een beperkte (vrijwilligers)vergoeding. Uitbreiding is mogelijk per project.
 
Meer info nodig? Bel 0478/843616 of mail maxlastvzw@gmail.com.
Graag solliciteren met CV en motivatiebrief.
Mail naar maxlastvzw@gmail.com voor 14 september 2017.