bm2 bm3

Neem ook een kijkje op de website van Beersmans en Monserez: de mannen achter Max Last. Samen zijn ze in al hun projecten op zoek naar de gouden graal: een universele theatertaal die zowel de fabrieksdirecteur als de arbeider of zowel de professor als de student aanspreekt.

Beersmans en Monserez amuseren zich. Na de succesvolle tournee van One Man Show (de volledige speellijst vind je hier), gaan ze opnieuw samen aan de slag. Met hun tweede avondvullende show Gewogen en te licht bevonden willen de heren doorstoten naar de kern van het komische duo dat ze sinds One Man Show geworden zijn. In het huidige humorlandschap zien zij veel stand-uppers en muzikaal cabaret, maar missen het échte variététheater met artiesten die het brengen van een sketch nog tot een edele kunstvorm konden verheffen.

Beersmans en Monserez willen dit retrogenre graag nieuw leven inblazen. Op de grens tussen theater, cabaret en circus brengen zij humor mét of zonder pointe, maar steeds op het scherpst van de snee. Absurde, theatrale humor voor een breed publiek! Première op donderdag 16 maart in 30CC Leuven, daarna op tournee.