Zondag 12 mei 2019 om 14u en 16u.
Afspraak op het plein voor OPEK

Na het Stoppeke, de DUIKvis, de amfibiefiets, Dolf die weer frietjes bakte, de tocht naar Arbre, landt Duik nu met een laatste aflevering. Waar de vorige interventies ontstonden uit nostalgie, werpen we dit keer een blik op de toekomst.
Met als artistieke partners Collectief dOFt en Collectief Elan – d en jongeren van Jongerenwerking Den Tube en Cirkus in Beweging als sociale partners, neemt Max Last u nog een laatste keer mee op sleeptouw rond de Leuvense Vaart.

In deel 1 ‘Allez, en route!’ vergezel je collectief dOFt en de DUIK-jongeren op een speelse en verfrissende tocht boordevol energie. Wees bereid om het beeld dat je op de Vaart en omgeving had op zijn kop te laten zetten!

In deel 2 ‘Loving is Allowed’ bouwt collectief Elan(d) op een bijzondere locatie een danstheaterfeestje waar de vraag ‘hoe vormen groepen zich’ centraal staat. Wat doet groepsvorming met een individu? We zoeken het binnen een feestcontext uit!

Op zondag 12 mei zetten we al feestend de stop op DUIK!
Een keer om 14 uur en een keer om 16 uur.
Een ideale moederdaguitstap, als je ‘t ons vraagt!

Dit is weer een GRATIS evenement, maar aangezien er slechts 50 plaatsen per voorstelling zijn, reserveer je best op voorhand. Stuur een mailtje naar maxlastvzw@gmail.com met daarin voor hoeveel personen je reserveert en voor welke voorstelling, die om 14 uur of om 16 uur.